top of page

Producten die we verhuren

collage-2.jpg

Speelset 1

€70,-/dag  

 6 spelen voor €50.

- 4 op een rij XXL ! Het klassieke strategie en intelligentiespel voor twee spelers. (90cm)

- Mikado XXL: Probeer je stokjes één voor één op te nemen zonder dat je de andere stokjes aanraakt. Bestaande uit 20 stokken van 140cm en een diameter van 2,8cm! De stokken zijn kindvriendelijk. De punten zijn afgedekt met rubberen doppen om veilig te kunnen spelen.

- Jenga: Het traditionele spel maar dan in gigantische afmetingen. Door de hoge kwaliteit van de 56 blokken kunt u een toren bouwen van 90cm hoog. Daarna begint het spel. De bedoeling is een blok uit de stapel te halen en deze bovenop te leggen. Hierdoor kan de toren tot meer dan 150cm hoog worden. Als de toren valt heeft u verloren. 

- Giga Ring Toss: Gooi zo veel mogelijk ringen van de Ring Toss over de staven van het houten kruis. Kruisconstructie van 100 x 100cm met 5 palen van 54 x 6,5cm.


- Kickertafel (tafelvoetbal): Blink net zoals de sterspelers op het WK uit tijdens een wedstrijdje tafelvoetbal! Met deze plooibare tafel kan je overal je talent showen. Klaar voor de match?

- Laddergolf (H.102 x B.63 cm)De meest professionele laddergolf op de markt gemaakt van duurzaam kwalitatief hardhout met een verstevigde voet.

Gooi de balletjes met een onderhandse beweging van op een afstand naar de ladder. De bedoeling is dat de balletjes zich vast zetten doordat het touwtje rond de stang draait.

collage.jpg

Speelset volksspelen

€120,-/dag

- Balletje hijsen:

Een mooie en kleurrijke variant die ook bekend staat als Kazenspel.
Een spel dat niet mag ontbreken bij de oud Hollandse volkspelen!

Probeer het balletje door gebruik te maken van de twee stuurtouwen zo hoog mogelijk tussen de gaten door te loodsen.

- Bibberspiraal:

Heb jij een vaste hand?
Probeer dan de ring van het begin tot einde over de spiraal te halen, zonder de spiraal aan te raken. Lukt dit niet? Dan gaat de zoemer en beginnen de 8 led’s in korte tijd versneld te knipperen.

- Flipperflap:

Flipperflap, een oud Hollands volkspel, plezier voor jong en oud! Flipperen met maar liefst 6 kogels tegelijk! Probeer de kanonskogels met behulp van de flippers onderaan het spel in de puntenvakken te schieten en scoor zoveel mogelijk punten. 

- Hoedje wip:

Plaats op de wip een shuttle en door middel van een tikje..lanceren maar..! De shuttles die door de lancering in een gat terecht komen leveren punten op! Een leuk wedstrijd element maar vooral ook visueel erg leuk om te zien.

-Schijven schieten:

Een spel waarbij het de bedoeling is om via een elastiek de schijven in de puntvakken te schieten. Een kwestie van goed mikken en scoren.

collage.jpg

Blokkenspeelset XL

€65,-/dag 

€120,-/2 dagen

150 Bouwblokken + 80 octoplay schijven.

De reuze blokken bevorderen de creativiteit en vaardigheden van kinderen. De blokken zijn net bakstenen zodat kinderen hun eigen fantasie kunnen nabouwen op een realistische manier. 

Een grote steen heeft een afmeting van 30 cm lang, 15 cm breed en 7 cm hoog. De halve stenen zijn 15 bij 15 cm. 

Kinderen spelen hier net mee als met Lego, maar dan in het groot. Alles wat in de fantasie van kinderen leeft, kan gebouwd worden.

            

Octoblokken: Deze aparte schijven van Polydron zijn zeer geschikt om de fantasie van de kinderen te stimuleren. De set bestaat uit 80 stuks in verschillende kleuren.

De blokken zijn gemaakt volgens de Europese norm voor speeltoestellen EN 71. De blokken zijn veilig door de afgeronde vorm van de hoeken. Door de unieke vorm zijn ze makkelijk te stapelen. De blokken zijn binnen en buiten te gebruiken en makkelijk schoon te maken.

collagepolydron.jpg

PolyBlokkenspeelset XL

€55,-/dag 
€100,-/2 dagen

De reuze blokken (set van 100 blokken) bevorderen de creativiteit en vaardigheden van kinderen. De blokken zijn net bakstenen zodat kinderen hun eigen fantasie kunnen nabouwen op een realistische manier. 

Een grote steen heeft een afmeting van 30 cm lang, 15 cm breed en 7 cm hoog. De halve stenen zijn 15 bij 15 cm. 

Polydron: Al spelend leren over vormen en dimensionaal denken en bouwen. Ook rollenspel en teamwerk komen automatisch aan bod. 

In totaal 72 platen bestaande uit 3 verschillende vormen.

De vierkante platen hebben een afmeting van 40,5 bij 40,5 cm.a895358f-53bd-4359-902d-aee1d5d67bd2.jpg

Maxiwafel

€65,-/dag 
€120,-/2 dagen

De Maxiwafelset bestaat uit 120 duurzame plastic blokken waarmee binnen en buiten kan worden gespeeld.


Elke wafel heeft 10 inzetstukken en 4 gaten waardoor je op veel verschillende manieren de blokken met elkaar kunt verbinden. 

Bekroond met de kinderprijs 2020 voor het beste speelgoed in Polen. 

De Maxiwafels zijn 31,5 x 31,5 x 4 cm dik

esdaxxl.jpg

ESDA XXL

€65,-/dag 
€120,-/2 dagen

Een uitbreiding van de blokkenspeelset XL naar XXL !  
De speelset bestaat uit 200 bouwblokken zonder de octoblokken.

Een bouwblok heeft een afmeting van 30 cm lang, 15 cm breed en 7 cm hoog. De halve stenen zijn 15 bij 15 cm. 

Nerf_edited.png

NERF-koffer (15stuks)

€50,-/dag 

Incl 21% BTW


Set van 15 NERF pistolen + 240 pijltjes.

Met het ronddraaiend magazijn van deze blaster Elite N-Strike Disruptor van Nerf schiet je je pijltjes makkelijk één na één af!

Speelsets: Verhuur
bottom of page